Prisændring på YouSee Plus

Installation af kortlæser


Prisændring på YouSee Plus

Den 1. oktober 2016 vil medlemmer/beboere med YouSee Plus opleve, at prisen ændrer sig fra 99 kr. til 108 kr. om måneden. Prisændringen skyldes stigende omkostninger, og vil fremgå af deres næste regning.

Prisændringen gælder ikke medlemmer/beboere med den nye YouSee tv-boks eller medlemmer/beboere, som har købt Plus-boksen og tilvalgt et On Demand-abonnement.

Skift til den nye tv-boks
Har jeres forening en aftale om den nye tv-boks til 30 kr. pr. måned (ellers 99 kr.), kan jeres medlemmer/beboere med fordel skifte til den nye tv-boks i stedet ved at ringe til 70 70 40 70. Her hjælper vi med at opsige YouSee Plus og bestille den nye YouSee tv-boks.

Bemærk, at medlemmerne/beboerne mister deres adgang til både YouSee Musik og YouSee Film & Serier, når de opsiger YouSee Plus. De kan dog have adgang til en eller begge tjenester, hvis de har et bredbånds- eller mobilabonnement hos os. Læs mere om ændringerne ved skift fra YouSee Plus til den nye tv-boks på yousee.dk/plusinfo.

 


Installation af kortlæser

Dette CA-modul (også kaldet kortlæser) er YouSee Ready, hvilket er din garanti for, at det fungerer optimalt til modtagelse af kodet tv fra YouSee.

For at bruge CA-modulet skal du have …

 • Tv eller digital boks med indbygget DVB-C modtager
 • CI eller CI+ indgang i tv eller digital boks
 • Programkort fra YouSee (YouSee Kort)

Sådan installerer du CA-modulet

 1. Indsæt dit programkort fra YouSee i kortlæseren. Chippen på kortet skal vende indad og op mod forsiden med logoet i kortlæseren.
  kortlæser
 2. Tjek brugervejledningen til dit tv for at finde ud af, hvor du skal indsætte CA-modulet.
 3. Indsæt forsigtigt CA-modulet (med YouSee Kort) i tv’ets Common Interface indgang. På de fleste tv skal kortlæseren sidde, som vist nedenfor.
  tvside
 4. Tænd tv’et og vælg netværks-id 100 (eller 111, hvis du har Tv med Bland Selv).
 5. Lav evt. din egen favoritliste, hvis du selv vil bestemme rækkefølgen på dine tv-kanaler. Læs hvordan du gør i brugervejledningen til dit tv.Hvis du vist meddelelsen <Kort ikke isat> på din tv-skærm, har CA-modulet ikke kontakt med kortet (se punkt 1). Vises meddelelsen <Du har ikke adgang til programmet>, skal kortet opdateres. Det gør du ved at vælge DR1. Bemærk at det kan tage op til 10 minutter.

CA-modulet har ingen indvirkning på signalet eller hvilke programmer der findes under kanalsøgningen.
Se yousee.dk/cam for mere hjælp